maanantai 25. elokuuta 2008

Lomakuulumisia

Olen tällä hetkellä virallisesti lomalla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että olen järjestelmällisesti buukannut kaikki mahdolliset tekemättömät hoidettavat hommat näille kahdelle viikolle ja tekemistä riittää, myös kampanjan tiimoilta. Koitan saada mahdollisimman paljon tehtyä vaalien eteen ennen koulun ja töiden alkamista.

Aloitan syyskuun puolessavälissä työt markkinointiassistenttina Felix Abballa. Ymmärtääkseni pääsen tekemään töitä ainakin Grandiosa-tiimiin. :) Harjoittelupestiäni odotan innolla, kiva päästä tekemään käytännön töitä omalla alalla ja varsinkin kun Turussa on vähän huonosti duunia kansainvälisen markkinoinnin alueella. Toivottavasti kansainvälisiä työpaikkoja löytyisi Turun alueelta tulevaisuudessa enemmänkin... Turun pitäisi ehdottomasti olla kilpailemassa Suomeen rantautuvista kansainvälisistä toimijoista, siihen kun olisi edellytyksiäkin. Ei kaikkien yritysten tarvitsisi automaattisesti suunnata pääkaupunkiseudulle.

Kokopäiväisen työn ohella en hirveästi ehdi syksyn aikana opiskelemaan, mutta pariin iltakurssiin olen ilmoittautunut ja lisäksi melko moneen rästitenttiin. Niitä pääsee välillä kerääntymään, heh. Pari tenttiä odottaa jo tällä viikolla, joten pääsen innokkaana opiskelijana vetäytymään lukusalin syövereihin - tällä kertaan seuranani kulutussosiologian ja makrotalouden opukset.

Turku 2011 Alakulttuuripääkaupunki järjestää muuten tällä viikolla Alakulttuuriviikon, johon kuuluu mm. Taideslummi Puolalanmäen puistossa. Mielestäni aivan huippua, että tärkeän asian ja epäkohdan eteen tehdään tarmokasta ruohonjuuritason työtä. Tärkeää olisi saada myös oikeita konkreettisia ratkaisuja esimerkiksi juuri kulttuurin ja taiteen tilaongelmiin. Kulttuurin kun pitää ihan aidosti kuulua kaikille... Itse ainakin tykkään nauttia korkeakulttuurini ja ruohojuuritason kulttuurini sulassa sovussa sekaisin. Molemmat ovat syvästi onnistuneet sykähdyttämään. :)

Lisään siis lomasuunnitelmiini käynnin Puolalanmäen Taidemuseoon ja Taideslummiin. Löytyvät vieretysten tämän viikon ajan.

Ei kommentteja: