maanantai 24. toukokuuta 2010

Maalitolppa perillä Tansaniassa

Viime jouluna annoin ystävilleni yhteiseksi lahjaksi maalitolpan Tansaniassa. Nyt tolppa on pystyssä Tumainin peruskoulun pihalla Singidan läänissä Keski-Tansaniassa!

Liike ry:n liikuntalahjoilla tuetaan tansanialaisten lasten koulunkäyntiä ja liikunnallista kehitystä. Liikuntamahdollisuudet houkuttelevat lapsia kouluun ja koulunkäynnin myötä he voivat saada itselleen työpaikan. Näin voidaan katkaista köyhyyden kierrettä. Lisäksi lahjan myötä tuetaan tottakai liikuntamahdollisuuksien mukanaan tuomaa sosiaalista ja terveydellistä hyvinvointia.

Alla kuvia paikanpäältä lahjoituksen luovutustilaisuudesta. Kylläpä tuli hyvä mieli!

Goal Distribution and Installation. Received Netball Goals Distribution and Installation By Mr. Masawe the Head Teacher Tumaini at Tumaini Primary School. P/S  Box 236, Singida.

PS. Myös Turun seuraparlamentin nimissä tehtiin lahjoitus Liike ry:n kautta joululahjana Raision seuraparlamentille. Seuraparlamentti ja liikuntapalvelukeskus lahjoittivat Tansaniaan urheilukentän kunnostuksen, joka on nyt myös saatu päätökseen. Mingan koulun jalkapallokentän pahimmat kuopat on täytetty, rajat merkitty ja koululaiset ovat jo päässeet pelaamaan kunnostetulle kentälle.

Ei kommentteja: