keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Tuunaa ohjelma!

Jokos te kaikki olette käyneet tutustumassa kokoomuksen eurovaaliteemoihin sloganilla "Into, tieto ja taito tekevät pienestä suuren"? Kampanjasivut ja "dynaaminen vaalikone" ovat auki täällä. Sivuilla voi tietenkin tutustua kokoomuksen erinomaisiin ehdokkaisiin, oma suosikkijuttuni saitilla on kuitenkin tuunatut vaaliohjelmat! Vähän niinkuin pääsisi ehdokkaiden omien muistiinpanojen kautta tiirailemaan heidän ajatuksiaan Euroopasta ja sen kehittämisestä. Me likes!

Vähän samanlaista ohjelman tuunausta on luvassa huomisaamuna, kun käymme yhdessä kanssavaltuutettujeni Marian ja Katriinan kanssa läpi työn alla olevaa Kävelyn ja pyöräilyn kehittämisohjelmaa. Lausunnot siitä tulee antaa kesäkuun alkuun mennessä, joten pistämme yhteen markkeri- ja marginaalimerkintämme ja koitamme aamukahvin voimalla saada lausuntorunkoa aikaiseksi.

Päivällä suuntaan taas kohti Helsinkiä ja SLU:n kansainvälisen valiokunnan kokousta. Esittelen siellä valiokunnalle Liikunnan ja urheilun nuorisokomitean ajankohtaisia kansainvälisiä asioita ja tulevia kv-hankkeita. Olemme mukana esimerkiksi suunnittelemassa tulevan SLU:n ja Nuoren Suomen yhteisen Nuorten kampanjan 2011 kansainvälistä kokonaisuutta. Siinä riittää haastetta, mutta homma on ainakin omasta mielestäni supermielenkiintoinen!

PS. Kävin tänään kuunteluoppilaana tutustumassa TYY:n edustajiston kevään viimeiseen kokoukseen. (Sielläkin muuten taidettiin alkaa tuunaamaan ohjelmia :D) En viipynyt paria pykälää kauempaa, mutta siinä tunnissa ehdin tehdä seuraavan pika-analyysin: päätöksenteon verkkaisuus byrokraattisissa elimissä ei ole riippuvainen päätöksentekijöiden ikäluokasta. :) Innolla kuitenkin odottelen jo pian alkavaa omaa edariuraani uuden yliopiston uudessa ylioppilaskunnassa! Nyt on erityisen mielenkiintoinen hetki olla mukana opiskelijapolitiikassa.

Ei kommentteja: