tiistai 4. elokuuta 2009

Joko palataan arkeen?

Moni on eilen palannut kesälomilta töihin. Opiskelijalla kesän vietto vielä jatkuu, mutta pikkuhiljaa alkaa arki kolkuttelemaan oven takana täälläkin. Eilen istuttiin TYY:n uuden edustajiston ensimmäinen iltakoulu ja keskiviikkona ensimmäinen varsinainen kokous. Tänään pyörähdin liikuntapalvelukeskuksessa päivittämässä kuulumisia ja illalla kokoustamme syksyn tuntitarjonnan merkeissä Turun Riennon Voimistelun johtokunnan kanssa. Torstaina taas suuntaan Tampereelle Liikunnan ja urheilun nuorisokomitean kokoukseen, jossa tarkoituksena on päättää muun muassa loppuvuoden päätösfoorumista ja uuden komitean valintaprosessista. Sunnuntaina sitten kokoonnumme liikuntalautakunnan ja peruspalvelulautakunnan yhteiseen keskustelutilaisuuteen, jonka aiheena on liikunnan ennaltaehkäisevä merkitys terveydenhuollon näkökulmasta. Jee!

Myös koulumme kirjasto aukaisi ovensa eilen heinäkuisen kesätauon jäljiltä ja se taas tarkoittaa, että gradun tekijän on viimeistään nyt lunastettava pyhät lupauksensa kesän pyhittämisestä tutkielman kirjoittamiselle. Tarkoitus on saada gradun teoriaosuus jotakuinkin purkkiin koulun alkuun mennessä niin, että syksylle jäisi itse tutkimusosuuden tekeminen. Ihan ok-mallilla teksti on, vaikka heinäkuu onkin vierähtänyt Islannin reissun jälkeen osaltaan influenssan kourissa ja toisaalta aurinkoisista kesäpäivistä nauttien. Ensi viikolla odottaa myös yksi kappale matematiikan tenttejä...

Viime viikonlopun vietimme mahtavalla porukalla kesäpirskeiden merkeissä mökillämme Airistolla; pelaillen, uiden, saunoen, vesihiihtäen ja syöden hyvin. Kerrassaan parasta kesää!
Ei kommentteja: