maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kiitos!

Näissä eduskuntavaaleissa riittää analysoitavaa pitkäksi aikaa. Kokoomus teki historiaa nousemalla suurimmaksi puolueeksi, mikä on todella hienoa! Tämä oli yhteinen tavoitteemme, jonka eteen me kaikki ehdokkaat ja tiimit teimme töitä. Edessä ovat vaikeat hallitusneuvottelut ja joka tapauksessa todella haastava vaalikausi.

Vaikka nousimmekin suurimmaksi puolueeksi, vei Perussuomalaisten uskomaton nousu kuitenkin meiltä paikkoja. Täällä Varsinais-Suomessa menetimme tärkeän viidennen paikan. Tässä mielessä tulos on Varsinais-Suomen Kokoomukselle pettymys, sillä tavoitteenamme oli alun perin peräti kuusikin paikkaa. Nyt saimme tyytyä neljään.

Tuo viides paikka olisi ollut juuri minulle tärkeä. Nousin 17 ehdokkaastamme viidenneksi ja olin siis listallamme ensimmäinen istuvien neljän kansanedustajan jälkeen. Ekakertalaiselta nuorelta ehdokkaalta tämä on tottakai hieno tulos, johon tulee olla tyytyväinen. Tietysti paikan menettäminen kuitenkin harmittaa, etenkin kun jäin koko vaalipiiristä ensimmäisenä ulos. Läpimeno oli niin lähellä, mutta niin kaukana.

Harmituksesta huolimatta päällimmäisenä tunteena ei suinkaan ole pettymys, vaan kiitollisuus. Läpi kampanjan olen ollut aivan häkeltynyt kaikesta saamastani avusta ja tuesta. Minulla on aivan käsittämättömän upea kampanjatiimi, joka teki hienon kampanjan kanssani. Nöyrä kiitokseni aivan jokaiselle, joka on ollut tavalla tai toisella kampanjaani tukemassa! Tiimini on tehnyt vuoden verran töitä ahkerasti ja itsensä likoon laittaen. Kampanjassamme on koko ajan säilynyt todella hyvä henki ja yhteinen tsemppi. Olemme tehneet hirmusti töitä, mutta koko ajan ilolla ja hymyllä. Juuri positiivisuudesta, energisyydestä ja aktiivisuudesta olemme saaneet todella paljon kiitosta koko kampanjan ajan! Erikseen haluan lisäksi kiittää mainostoimisto Revolverin osaavia ammattilaisia. Heidän kanssaan oli todella ilo tehdä yhteistyötä. Tämä oli näköiseni kampanja. Olen kampanjasta ja tiimistäni onnellinen ja ylpeä. Kiitos!

Erityiskiitos kolmelle upealle kampanjapäällikölleni: Maijalle, Katriinalle ja Kristalle. He tekivät niin paljon töitä tämän kampanjan eteen, ettei sitä oikein käsitäkään. En tiedä, miten ikinä voisin kiittää tarpeeksi. Toivon, että minulla on joskus mahdollisuus auttaa heitä tavoittelemaan unelmiaan, kuten he auttoivat minua tavoittelemaan omaani.

Valtavat kiitokset tietenkin kaikille 3960 äänestäjälleni! Tuntuu uskomattomalta ja hämmentävältäkin, miten suuri joukko on antanut ainoan äänensä juuri minulle. Lähes neljätuhatta äänestäjää oli sitä mieltä, että minä olin kaikista varsinaissuomalaisista ehdokkaista paras! Kiitos luottamuksestanne ja myös rohkeudestanne antaa äänenne selkeästi nuorelle uuden sukupolven ehdokkaalle.

Eduskuntaan on kaivattu nuorennusleikkausta. Itse jäin nyt varasijalle, mutta olen todella iloinen, että muissa vaalipiireissä Kokoomus sai läpi upeita nuoria kansanedustajia! Sofia Vikman Pirkanmaalta, Heikki Autto Lapista ja Sanni Grahn-Laasonen Hämeestä tekivät upeat tulokset kukin.

Lämpimät onnitteluni kaikille muillekin läpimenijöille!

...
Äänimääräni: 3960 (ennen tarkastuslaskentaa)
Vertausluku: 11938,00
Kuntakohtaiset äänimäärät täällä.
Varsinais-Suomen ehdokkaiden äänimäärät täällä.



Turun Sanomien juttu täällä.
Turun Sanomien kommentti täällä.
Verkkouutisten kommentti ensimmäisistä putoajista täällä.  

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, ettei äänimääräsi aivan riittänyt kansanedustajaksi. Oli mahtavaa kirjoittaa numerosi äänestylappuun, sillä tunsin löytäneeni juuri etsimäni ehdokkaan. Onnittelut kuitenkin hienon vaalikampanjan johdosta Sinulle ja koko tukijoukollesi!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä ylemmän anonyymin kanssa. Tunnuit täysin sopivalta ehdokkaalta minulle, ja tuntui hyvältä kirjoittaa numerosi lappuun. Harmi, ettei ihan riittänyt! Ehkä ensikerralla sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn molempiin yllä kommentoineisiin! Olit selkeästi paras ehdokas ja valinta äänestää sinua oli loppupeleissä aikas helppo. Tuli hyvä mieli, kun sain äänestää juuri sinua, koska arvosi ja ajamasi asiat osuivat täysin yksiin minulle tärkeiden asioiden kanssa!
Voit olla hyvin ylpeä saavutuksestasi jo nyt, vaikkei varsinaista paikkaa vielä irronutkaan! Varsinais-Suomen ensimmäinen varasija on kuitenkin todella komea saavutus noin nuorelta ehdokkaalta! Toivottavasti asetut ehdolle myös ensi vaaleissa, niin eiköhän paikka irtoa! Minä ainakin lupaan vakaasti harkita äänestäväni sinua myös silloin! Mukavaa kesää! :)

Saara-Sofia Sirén (o.s. Sutela) kirjoitti...

Kiitos kaikille kolmelle anonyymille kannustavista viesteistä! Poliittinen työ jatkuu edelleen kunnallispolitiikassa. Mukavaa kevättä! :)