maanantai 29. syyskuuta 2008

Busy business

Huhhei, kiirettä pitää. Myyntikokoukset, lanseeraukset, promootiot, kuvastobriefit, tuotetietopäivitykset ja kaikki muut uudet jutut pitää tuoreen markkinointiassarin päivät kiireisenä ja pään pyörällä. Mutta mikäs siinä on työskennellessä kun on mielekästä ja mielenkiintoista tekemistä ja mukavat työkaverit!

Sen kyllä taas huomaa että päätetyö on päätetyötä vaikka kuinka mukavaa ja motivoivaa olisikin! Iltaisin on hartiat jumissa ja päätä meinaa särkeä... Jumppa ja lenkki onneksi auttaa, niille täytyy nyt raivata tehokkaammin aikaa arjesta.

Viikonloppu vierähti Sinettiseuraseminaarissa ja Liikunnan ja urheilun nuorisokomitean kokouksessa Tampereella. Mielenkiintoisia alustuksia mm. oppimisesta, motivoinnista ja ohjaajien arvostuksesta. Nuori Suomi on ottanut painopistealueikseen nyt ohjaajien ja valmentajien työn ja arvostuksen esiintuonnin - hyvä valinta! Koulutuksellinen vapaaehtoistoiminta on yhteiskuntavastuuta parhaimmillaan, eikä suomalainen seuratoiminta pyörisi lainkaan ilman valtavaa ohjaajien ja valmentajien joukkoa.

Sinettiseminaarin yhteydessä järjestettiin myös seuramessut, jossa esittelimme nuorisokomitean voimin omaa toimintaamme, Ketjukaveri-hankettamme, sekä Nuoren Suomen uusia nuorten "Mä oon täällä"-nettisivuja. Sunnuntaipäivä kului omassa kokouksessamme, jossa käsiteltiin mm. Nuoren Suomen ja SLU:n yhteistä Nuorten Kampanja 2011 - festaritapahtumaa. Kehitysjohtaja Ossi Heinänen liittyi kokoukseemme kertomaan projektin etenemisestä.

Kovin rentouttava viikonloppu ei siis ollut kyseessä, mutta sitäkin antoisampi. Meillä on hyvä porukka ja asiat etenee!


Tälläkään viikolla ei paljon lepohetkiä ole näköpiirissä, mutta eipä tuo haittaa... Itse ainakin toimin parhaiten ja tehokkaimmin pienen kiireen ja paineen alaisena. Ja parhaiten palkitsee aina tehty työ! Kampanjakin etenee, vaikka työ pitää kiireisenä ja vie nyt voiton. Onneksi mulla on niin ihana ja tehokas vaalipäälikkö Ulla! Omien kiireidensä ohella vielä kerkeää pohtia, soitella ympäriinsä ja järjestellä. En kyllä pärjäisi ilman Ullaa ja muita kavereita, jotka kampanjassa ovat auliisti olleet apuna. Ja kiireisimmät viikot on vielä edessä, joten teitä kaikkia tarvitaan! Kiitos ihanat!

Seuraava yhteinen rutistus (henkisesti ja tällä kertaa myös fyysisesti) kampanjan tiimoilta onkin tulevana sunnuntain järjestettävä Jokirantajuoksu. Kampanjalenkki starttaa su 5.10 klo 12.00 Teatterisillalta ja kiertää lempilenkkini: jokirantaa Förin, Suomen Joutsenen ja Forum Marinumin ohi, sitten Turun Linnan ympäri ja takaisin jokirantaa aina Tuomiokirkolle asti. Sopivan mittainen reitti mulle! Polvi ei ole maratonin jälkeen oikein tykännyt pitkistä juoksulenkeistä... -joskin odotukset on kovat että uusien lenkkareiden uudenlainen pronaatiotuki (tai mikälie) auttaisi tähän vaivaan ja jossain kohtaa voisi lenkkejä taas vähän pidentääkin...

Mutta siis sunnuntaina klo 12.00 treffataan Teatterisillalla, tervetuloa mukaan lenkille! Kävelläkin saa ja nestehuollosta on huolehdittu kääntöpisteellä. :) Ei maksa mitään ja kaupan päälle vielä alkulämppäri ja loppuverryttely! Ja hyvä olo sitten lenkin päätteeksi.

Tänään illalla kurvaan vielä Turun Riennon voimistelujaoston johtokunnan kokoukseen. Meillä on tulossa jaoston 100-vuotisjuhlat ja -näytös, joten tekemistä riittää silläkin porukalla! Keskiviikkona talkoilemme koko seuran kaikkien jaostojen voimin; tarkoituksena on siivota vuosikausien moskat yhteisestä varastostamme. Torstai meneekin työmatkalla Helsingissä, menemme koko markkinointipuolen voimin tutustumaan uuteen Flamigoon Vantaalle. Samalla reissulla ehdin myös piipahtaa SLU-talolla SLU:n kv-valiokunnan kokouksessa. Siellä taitaa esityslistalla olla mm. EU:n liikunta-asioita...

Perjantaina pääsen mukaan palaveeraamaan Sulakkeen kanssa. IRC-galleria ja Habbo ovat nykymaailmassa isoja (ja koko ajan kasvavia) lasten ja nuorten markkinoinnin kanavia, joten mielenkiinnolla odotan... näistä varmasti myöhemmin lisää.

Perjantai-illan ja lauantain olen Ruokamessuilla, paitsi työn puolesta promoamassa uusia tuotteita, myös mahdollisesti jalkautumassa kampanjani puolesta. Toivottavasti "uuden sukupolven vaikuttaja"-käyntikortit tekevät sielläkin hyvin kauppansa. :)

Ei kommentteja: