keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Turun Riento uudistaa organisaatiorakennettaan

Turun Riento ry
www.turunriento.fi

LEHDISTÖTIEDOTE
julkaisuvapaa heti


Turun Riento uudistaa organisaatiorakennettaan

Vuonna 1906 perustetun urheiluseura Turun Riento ry:n hallitus on hyväksynyt organisaatiomuutoksen mahdollistavat yhdistyksen uudet säännöt. Hallitus kokoontui Turun Riento ry:n sääntömääräisen kevätkokouksen yhteydessä tänään 10.6.

Uusien sääntöjen myötä kaikki Turun Riennon jaostot ovat rekisteröitymässä omiksi yhdistyksikseen, jonka jälkeen ne liittyvät Turun Riento ry:n jäseniksi lajiyhdistyksinä. Myös vuonna 1993 Turun Riennosta erkaantunut Turun Riennon Taitoluistelu ry liittyy takaisin emoseuran jäseneksi. Perustajajäsenet ovat täten Turun Riennon Koripallo ry, Turun Riennon Voimistelu ry, Turun Riennon Taitoluistelu ry ja Turun Riennon Keilailu ry.

Uudistuksen tarkoituksena on selkeyttää seuran rakennetta, sekä mahdollistaa perinteikkään seuran toiminnan nykyaikaistaminen. ”Erityisen hienoa on, että kaikki lajit ovat sitoutuneet uuteen malliin. Vaikka lajit nyt erkaantuvatkin omiksi yhdistyksikseen, uskomme, että uudistus mahdollistaa myös lajien aikaisempaa tiivimmän yhteistyön”, kommentoi Turun Riennon hallituksen puheenjohtaja Saara-Sofia Sutela.

Kevätkokouksen yhteydessä seurassa iloittiin myös Turun Riennolle myönnetystä suorasta seuratuesta. Opetusministeriön liikuntayksikön myöntämällä tuella seuralle on palkattu päätoiminen toiminnanjohtaja. Toimessaan 1.8. aloittavan toiminnanjohtajan työnkuva rakentuu pääasiassa koripallon saralle.

Lisätietoja:
Saara-Sofia Sutela
040 7322 542
saara.sutela@tse.fi

Ei kommentteja: