perjantai 7. syyskuuta 2012

Syksy saa

Kesä oli ja meni ja nyt eletään jo syyskuuta. Kesälomani vietin joogaten: suoritin kuukauden aikana kansainvälisen 200 tunnin joogaopettajakoulutuksen. Nyt olen siis rekisteröity Ashtanga Vinyasa joogaopettaja! Ehkäpä laajennan toimenkuvaani jossakin vaiheessa voimisteluvalmennuksesta myös joogaohjauksen puolelle. :)Joogaloman jälkeen aloitin työt uusissa haasteissa. Siirryin markkinointitehtävistä yksityiseltä sektorilta viestintätehtäviin julkiselle puolelle. Työskentelen tällä hetkellä eduskunnassa tiedotussihteerinä. Vastaan Kokoomuksen eduskuntaryhmän sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä mediasuhteista.

Työpaikkani on nyt siis Helsingissä, mutta kotini Turussa. Onneksi asun Portsassa, josta pääsen muutamassa minuutissa kävellen suoraan junaan. Samainen järjestely on minulle tuttua ennestään, kun työskentelin parisen vuotta sitten eduskunta-avustajana silloiselle eduskuntaryhmän puheenjohtajalle Pekka Raville. Käytännössä olen viikot enemmän tai vähemmän Helsingissä, mutta iltaisin tulen Turkuun tarpeen mukaan, yleensä yhtenä tai kahtena iltana viikossa. Luottamustoimiani hoidan siis aivan kuten tähänkin asti.

Neljä ensimmäistä viikkoa on nyt vierähtänyt politiikan pääkallopaikalla. Viihdyn erinomaisesti. Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista ja niistä viestimistä. On kiinnostavaa työskennellä keskellä päivänpolttavia asioita.

Ei kommentteja: