tiistai 20. huhtikuuta 2010

Hunajata!

Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen on Turun Palloseura edennyt jääkiekon SM-liigan finaaliotteluihin. Ihan mieletöntä! Hyvä esimerkki siitä, miten sinnikäs työnteko lopulta palkitaan, vaikka ympärillä puhuttaisiin mitä. Enpä usko, että kovin moni arvasi TPS:n pelaavan tänä vuonna mestaruudesta, mutta kuinkas kävikään. Mielenkiintoista on ollut myös huomata, miten turkulaisten menestystä kommentoidaan mediassa. Suurimmassa osassa puhutaan ensisijaisesti JYPin epäonnistumisesta, harvemmin hehkutetaan TPS:n onnistumisia. Mutta viimeistään nyt on kyllä syytä! 6-1, hyvä ihmiset!

TPS:n menestys näkyy yllättävän laajasti Turussa. Menestys koskettaa kaikkia ja yhtäkkiä jo unholaan vaipunut jääkiekkofanitus on nostamassa päätään. Hyllyltäni löytyvästä TPS-kaulahuivista tuli nyt jälleen katu-uskottava asuste. Kaikissa kahvipöydissä keskustellaan tuhkapilven lisäksi nyt jääkiekosta. Meidän tepsistä.

Täpötäydessä Turkuhallissa on kyllä aivan mahtava fiilis. Halli ei ole ollut loppuunmyyty vuosiin, mutta nyt on. Urheilu, ja etenkin urheilumenestys, se tuo ihmiset yhteen.


Ei kommentteja: