torstai 16. lokakuuta 2008

10 päivää

Varsinaiseen vaalipäivään on tänään puolitoista viikkoa, tasan 10 päivää. Jokaiselle päivälle kuuluu kampanjointia jossain muodossa, vähintäänkin ihmisten tapaamista Kahvila Korvassa torilla. Juttuhetket ohikulkijoiden kanssa ovat monta kertaa vaalityön parasta antia, siinä pääsee aidosti oppimaan kaupunkilaisilta itseltään. Vaikka ei oltaisikaan kaikesta samaa mieltä, niin useamman näkökulman kuuleminen on aina hyväksi.

Muutamaan otteseen minulta on kyselty, miten ihmiset ovat ottaneet vaalikampanjan tekemisen vastaan. Ilokseni olen saanut oikeastaan pelkästään positiivista palautetta. Kiireisimmät viilettävät ohi tervehdykseen vastaamatta, mutta onhan sekin oikeastaan ihan ymmärrettävää, varsinkin kun äänestäjiä tällä hetkellä pommitetaan joka suunnasta. Tori ja kävelykatu muistuttavat välillä varsinaista taistelutannerta. Hyvässä hengessä. :)

Eilen illalla osallistuin Kokoomusnaisten paneeli-iltaan Kupittaan Paviljongissa. Tilaisuuden avasi MEP Ville Itälä, ohjelmassa oli ehdokkaiden esittelykierros ja muutamia yleisökysymyksiä. Mukava tilaisuus mielestäni ja paikalla oli ihan ilahduttavasti väkeä.

Tänään lähden töiden päätteeksi ajelemaan kohti Helsinkiä. Tai Hyrylää, jos ihan tarkkoja ollaan. Osallistun siellä Liikunta-aiheiseen keskustelutilaisuuteen, Liikutusta 90 vuotta - paneeliin. Tämänpäiväinen keskustelutilaisuus on osa Keski-Uusimaa -lehden ja Keravan urheilijoiden yhteistä paneelisarjaa, tänään keskustellaan liikunnan riemu -teemalla: Onko seuroilla vielä tarjottavaa nykynuorille? Itselleni erittäinkin läheinen aihe, tähänhän minulla riittää sanottavaa ja paasattavaa vaikka kuinka! :) Paneelisarjan puheenjohtajana toimii SLU:n pääsihteeri Jukka Pekkala.

Huomenna perjantaina Kokoomuksen nuoret ehdokkaat ovat tavattavissa vaalibileissä Vegasissa. Tarjoilua 500 ensimmäiselle, kannattaa tulla paikalle! Toiset yhteiset nuorten vaalibileet järjestetään ensi viikon perjantaina Marilynissa.

Ei kommentteja: