torstai 23. lokakuuta 2008

Loppukiri

Kampanjatahti kiristyy... Onneksi olin ottanut tämän loppuviikon vapaaksi töistä. Alkuperäinen ajatus oli kylläkin käyttää vapaapäiviä tenttiviikon hyväksi, mutta kyllä kampanjointi on viime päivinä ollut sen verran kokopäivähommaa, että lukemiset on jäänyt melko minimiin...

Eilen jalkauduimme tiimityttöjen kanssa Turun yöelämään saarasofia.fi -topit päällä ja rintamerkit ojossa. Oli kiva jutella ihmisten kanssa, vaihtaa ajatuksia ja kuulla eri näkökulmia. Ilahduttavan moni kertoi jo käyneensä äänestämässä numeroani 370! :)

Tässä kuvassa poseraamme Ullan kanssa Onnelassa. Koko illan pyöri mielessä, että pitäisi ottaa kunnon tiimikuva, mutta jäi tietenkin ottamatta... No, vielä ehtii...


Tänään olimme kuitenkin jo heti aamusta reippaina kahvila Korvalla torilla tapaamassa ihmisiä ja jakamassa kutsuja lauantain Open Mic -bileisiin. Iltapäivällä ohjelmassa oli omat Toivotalkooni: kävimme porukalla luovuttamassa verta Turun Veripalvelussa.

Kokeneella verenluovuttajalla irtoaa hymykin toimituksen aikana. :) Verenluovutus on muuten yksi helppo tapa tehdä hyvää ja siitä saa itsellekin hyvän mielen koko päiväksi. Veripalvelun uudet tilat Yliopistonkadulla ovat kivat ja siistit ja tarjolla luovuttajille on kahvia, mehua ja kolmioleipiä. :)

Verenluovutussessioiden välissä osallistuin vaalipaneeliin Turun Normaalikoulussa. Kivasti järjestetty paneeli, paljon porukkaa ja hyviä aiheita. Jälleen kerran iso panelistien määrä tosin rajoitti puheenvuorojen määrää ja monessa kohtaa tuntui ettei kaikkia omia ajatuksia millään ehdi saada esille. SKP:n ehdokkaan provosoidessa olisi ollut kyllä enemmänkin sanottavaa...;)

Panelistit olivat yllättävän yhtämielisiä lähes jokaisesta kysymyksestä, eikä selkeitä jakoja löytynyt oikein mistään aiheesta. Juontajat jo vitsailivat että nuorten ehdokkaiden pitäisi selkeästi perustaa oma puolue...

Myös Norssin yseistä ja lukiolaisista koostunut yleisö oli hämmästyttävän yksimielistä. Lähes koko sali paria poikkeusta lukuunottamatta muun muassa vastusti äänestysiän laskemista nykyisestä.


Jäljellä on kaksi kovaa kampanjapäivää. Täysillä loppuun asti, sanoisi kampanjapäällikköni Ulla. :) Huomisaamuna olen taas tavattavissa yliopistolla, torilla ja myöhemmin päivällä Osaava Nainen-messuilla. Flyerit ja bilekutsut ovat jo aika finaalissa, mutta ekologinen omatuntoni ei oikein salli painaa lisää. Aina me jotain keksitään ja pääasia on että on itse paikalla - kyllä ehdokkaan täytyy itse olla itsensä tärkein mainos. :)

Ei kommentteja: