lauantai 25. lokakuuta 2008

Yksi ääni voi ratkaista!

H-hetki lähestyy, huomenna on varsinainen äänestyspäivä. Toivottavasti huono sää ei vaikuta äänestysinnokkuuteen, vaan kansa lähtee aktiivisesti uurnille. Jokainen ääni on tärkeä ja yksikin ääni voi ratkaista! Muista käydä äänestämässä ja ota kaverisi mukaan myös!

Eilen kampanjoimme porukalla Turun yöelämässä. Kokoomuksen nuorten ehdokkaiden yhteiset vaalibileet järjestettiin Lynissä. Paikalla oli mukavasti porukkaa ja hyvä henki! Turun Kokoomuksella on kyllä tosi hyvät ja fiksut ehdokkaat, on ollut mukava kampanjoida yhdessä. Nyt on tuhannen taalan paikka saada hyviä nuoria ehdokkaita mukaan valtuustoon!

Tässä Kokoomuslaisia nuoria ehdokkaita rivissä Lynin lavalla vaalipäällikkö Rikun tentattavana. Mikin varressa tässä kohtaa porukan kuopus Lauri Kattelus 19v, tosi hyvä tyyppi! :) Kirjoitimme Laurin kanssa yhdessä kipakan mielipidekirjoituksen nuorisovaltuuston saamiseksi Turkuun, mutta juttu ei tainnut ehtiä lehteen ennen vaaleja. Ellei sitten huomenna vielä. :) Julkaisen kirjoituksen täällä blogissa myöhemmin.

Tiimityttöjä kampanjatouhuissa. Ulla ja Anniina olivat kyllä eilen illalla ihan liekeissä ja ääniä kuulemma tuli! :) Oli kyllä tosi hauska törmätä nuoriin, jotka kohteliaasti kieltäytyivät vaaliesitteestä sanoen: Kiitos, mutta en tarvitse sitä, olen jo käynyt äänestämässä Saara-Sofiaa! Oli muutenkin tosi kiva ilta, kiitos tytöille ja muille mukaville seuralaisille! :)

Tänään tämä kolmikko ja muuta tiimiporukkaa tavattavissa Åbon Open Mic - bileissä klo 21.30 alkaen. Tervetuloa paikalle sankoin joukoin, pistetään pystyyn kunnon kekkerit! Vaalikampanja huipentuu tänään, huomenna saadaan sitten hyvillä mielillä jännittää tuloksia. :)

Ei kommentteja: