keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Paluu arkeen

Tiiviin kampanjoinnin ja vaalien jälkeen on ollut aika palata takaisin normaaliin arkeen. Töiden ja koulun ohella kalenteriin on kerääntynyt kasa hommia, joita olen tietoisesti siirtänyt vaalien jälkeen. Niistä ensimmäinen on kotona odottava suursiivous! :)

Tietenkin vastuullani ovat edelleen myös muut luottamustoimeni. Perjantaina suuntaan Helsinkiin Svolin hallituksen kokoukseen, jossa listalla ovat muun muassa toimintasuunnitelma ja budjettiesitys ensi vuodelle. Ensi viikolla vuorossa on Turun Riennon voimistelujaoston syyskokous ja sitä seuraavalla viikolla Turun Riennon pääseuran syyskokous. Siellä isona asiana on esimerkiksi sääntöuudistus, jonka myötä Riennon jaostot rekisteröityvät omiksi itsenäisiksi ry:iksi. Isoja muutoksia siis, niistä myöhemmin lisää.

Tällä viikolla alkoivat myös opintoni Kestävän kehityksen - opintokokonaisuuden tiimoilta. Työaikataulujen takia en päässyt ensimmäiseen tapaamiseen paikalle, mutta ahkeroin sitten senkin edestä kotona annettujen tehtävien kimpussa. Kurssit vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta!


Pyöritys vaalien jälkimainingeissa on toki jatkunut myös. Puhelin soi ja piippalee edelleenkin tasaiseen tahtiin, joskin tahti on maanantai-aamusta hieman jo rauhoittunut. :) Eilen vastasin pariinkin puhelinhaastatteluun, joista toisen kommentteja täällä. Eräs toimittaja tervehti minua jopa "Ääniprinsessana" (versus Äänikuningas, I guess) viitaten ilmeisesti saamaani äänimäärään suhteessa ikääni.

Varsinainen valtuustotyö ei ala vielä vähään aikaan, mutta tässä lähiaikoina vuorossa on lautakuntapaikkojen ja muiden tehtävien jakoa puolueiden kesken ja sisällä.

Ei kommentteja: