maanantai 27. lokakuuta 2008

Voitokas päivä



Mahtava päivä eilen! Vaalivoitto Kokoomukselle ja itsellenikin melkoinen äänisaalis. Osattiinkohan ensikertalaiselle nuorelle puoluenoviisineidille veikata reippaasti yli 500 ääntä? :) 533 on hieno tulos! Lämpimät ja vilpittömät kiitokset kaikille äänestäjille!

Vielä kerran iso kiitos myös upealle vaalitiimilleni! Olen ylpeä kampanjastamme. Kampanjatyötämme onkin kiitetty muun muassa nuorekkaaksi, raikkaaksi, aktiiviseksi, tyylikkääksi ja sporttiseksi. :) Kova työ palkittiin hyvällä tuloksella. Kiitos kaikille mukana olleille: Anniina, Krista, Minttu, Ella, Linda, Sami, Lotta, Vesa, Nea, Arno, Janina, Minna, Jaakko, Assi, Tiia, Niko, Elisa ja monet muut, jotka ovat olleet hengessä mukana. Suurin kiitos tottakai mielettömälle kampanjapäällikölleni Ulla Hirvelälle, joka teki niin ison työn etten osaa edes kiittää tarpeeksi. Myös Turun Kokoomuksen vaalipäällikkö Riku Cavadas oli läpi kampanjan niin iso tsemppari, että hän ansaitsee suuren erityiskiitoksen! :) Kiitos myös vanhemmilleni ja veljelleni, jotka ovat olleet auttamassa, tukemassa, kannustamassa ja pitämässä jalkojani maan pinnalla. :)

Erityisen upeaa eilisessä vaalituloksessa oli, että nuoret Kokoomusehdokkaat pärjäsivät kaiken kaikkiaan todella hyvin! Nuorten saamat tuhannet äänet kertovat siitä, että päätöksentekoon ihan oikeasti halutaan aidosti nuorta virtaa ja näkökulmaa. Kanssani Kokoomusryhmän nuoria edustavat hienot nuoret naiset Maria Puhakka ja Katriina Kerttula. Olen varma että saamme yhdessä hyvin pidettyä nuorten puolia!

Kokoomuksen vaalivalvojaisia vietettiin Streetbar Porossa ja Onnelan Kasarissa. Tässä läpimeno on jo sen verran selvää, että uskaltauduimme kilistelemään.

Koko eilisen illan, yön ja tämän päivän puhelimeni on piippallut ja soinut tasaisin väliajoin onnittelusoittoja ja viestejä. Tuntuu hyvältä, että niin moni on iloinen hyvästä tuloksestani, kiitos! :) Tänään ehdin jo piipahtaa Turkulaisen haastateltavana Kaupungintalon edessä. Vastauksissa oli jo vähän enemmän järkeä kuin viime yönä Turun Sanomien toimittajalle hermostuksissani änkyttämäni höpinät. Jännitys, helpotus, innostus ja kaikki muut mahdolliset tunnekuohut sekoittivat vaalilaskennan yhteydessä sen verran ajatuksiani, että oli melko ihmeellistä että onnistuin vaikuttamaan selväjärkiseltä haastatteluissa. :)

Turun uuden valtuuston jäsenet täällä.
Turun Sanomien juttu täällä.


Eilen oli voitokas päivä myös turkulaiselle jalkapallolle! Onnea Interille Suomen Mestaruudesta, mahtavaa! Oli melkoinen peli ja melkoiset sääolosuhteet, Inter ansaitsisi samantien oikeastaan mestaruuspokalin myös suopotkupallosta.

Jee, voitto kotiin! Interin pelaajat kiittävät faneja ja yleisöä. Kenttä on ihan kuravelliä. Miten se mahdetaan saada kuntoon edes ensi kesän EM-kisoja varten?

Kuvaajat peittävät näkymän kun pelaajat saavat Veikkausliigan voittopokaalin syleilyynsä.


Fanit juhlivat Kupittaan parkkipaikalla.



Mestaruus on juuri ratkennut Interille



Interin pojat juhlivat voittoa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jee Saara söpö videobloggaus!
En osaa jättää näit vaalijuttui lukematta hihi
t.Ulpu

Saara-Sofia Sirén (o.s. Sutela) kirjoitti...

Mulla sama vika! :) Kiitti hon, ainoo vaan että lähipiiri oli sitä mieltä että näytän videossa "vähintäänkin väsyneeltä" ja "sanoisinko, no, räjähtäneeltä". :D