maanantai 20. lokakuuta 2008

Kampanjakuvia

Tänään vietimme muiden nuorten Kokoomusehdokkaiden kanssa aamupäivän ulkoministeri Alex Stubbin kanssa. Miellyttävä uusi tuttavuus ja mukava keskustelukumppani. Alexia vielä vähän harmitti viimeisimmän maratonaikansa jääminen 15 minuuttia tavoitteesta, mutta muuten oli oikein iloisella päällä. :) Tässä kuvassa kampanjapäällikköni Ulla Alexin kainalossa kahvila Korvan edustalla.

Ja tässä minä ja Alex ICT-talolla. Hörppäsimme kahvit ensin siellä, sitten uudessa Thalian Aschanissa ja vielä viimeiseksi kahvila Korvassa. Kampanjoinnissa kofeiini tulee tarpeeseen. Kunnon kampanjapäällikkö muistaa ehdokastaan heti maanantaiseen aamutuimaan Red Bull -tölkillisellä ja tsemppisanoilla! Ulla on kyllä mahtava! :)

Tässä tiimityttöjä ja ystäviäni; Nea, Ella ja Linda jakamassa flyereitä Hansassa Thaliatorin vaalipaneelin aikaan. Mahtavia tyttöjä nämäkin! Läpi kampanjan olen saanut ihmetellä miten upeaa tukea ja apua olen saanut. Ilman teitä kaikkia ihania kampanjasta ei olisi kyllä tullut paljon mitään!


Tässä paasaan Vaalikylän paneelissa nuorten liikunnan kehittämisestä tai jostain. Muut panelistit vasemmalta lukien: Jaakko Leskinen (vihr), Anniina Pirttimaa (rkp), Minttu Ojanen (sdp), Annika Karvonen (vas).


Yhtenä yönä katukuvaan oli ilmestynyt abri-mainokset. Aika häkellyttävää nähdä oma naama metrin mittaisena. :) Yhtenä toisena yönä kaikki mainokset olivatkin sitten hävinneet varoittamatta! Joku vahinko käynyt jollekin... toivottavasti homma korjataan ja mainokset ovat taas paikoillaan huomisaamuna!


Tässä joukkoa jokirantajuoksulenkin maalissa. Kaikki palkittiin mitalilla ja tarjoilu pelasi sekä reitin varrella, että maalissa Tuomiokirkolla. :) Sade vähän harvensi rivejä, mutta mukavan kokoinen joukko hölkkäili jokirannassa kelistä huolimatta.


Keltatakkisia lenkkeilijöitä valmiina starttaamaan joukon etunenässä kampanjalenkille teatterisillalta. Mahtavaa lenkkiseuraa! :)

Haravointihommissa Toivotalkoissa Vartiovuorenmäellä. Tästä lähti kampanja liikkeelle.

Ei kommentteja: