maanantai 6. lokakuuta 2008

Vauhtiviikonloppu

Olipa viikonloppu... Vuoroin Ruokamessuilla Felix Abban osastolla työn puolesta ja vuoroin taas Kirjamessuilla Kokoomuksen osastolla vaalikampanja puolesta. Useampikin messukävijä ihmetteli kaksoisrooliani: "kylläpäs sinä ehdit moneen paikkaan". :) Puolipäivää kirkkaan keltainen Ekströms-paita päällä jakamassa maistiaisia ja sen jälkeen oma rintanappi rintaan ja puolueen ständille itseä edustamaan. Siinä kyllä ehti viikonlopun aikana tavata paljon ihmisiä!

Ruokamessut muistuttivat lähinnä juustomessuja, niin paljon erilaisia juustomaistijaisia oli tarjolla! Kirjamessut sen sijaan olisivat houkutelleet rankkaankin rahan tuhlaukseen, mutta nyt täytyy säästää muita menoja varten.

Sunnuntai aamupäivä meni rattioisasti yhteislenkillä jokirannassa. Juuri sopivasti alkanut rankkasade varmaan jätti juoksijoita suojaan sisätilohin, mutta mukavan kokoinen reipas joukko kuitenkin hölkkäili pitkin jokivartta keltaiset Toivo-takit päällä. Kääntöpisteellä Turun Linnalla isäukkoni tarjoili pikkubaaristaan smoothieta ja perillä maalissa Tuomiokirkolla kaikki juoksijat saivat mitalin kaulaansa äitini toimiessa vastaanottokomiteana. Tarjolla lenkkeilijöille oli jugurttia ja mehua. Ja arvonta, jonka pääpalkintona oli kaksi lippua Dr Albanin keikalle! Onnea Assi! :D Muut onnettaren suosikit voittivat Pilates-Balanssin tarjoamat ihanat "kauneussuola"-purkit.

Sunnuntai-iltana rankka viikko vaati veronsa ja iski sellainen väsymys, että sänky houkutteli jo yhdeksän aikaan. Pitkien yöunien jälkeen jaksaa taas reippaana uuteen viikkoon...
Vaalityö alkaa käydä kuumimmillaan, ennakkoäänestys alkaa ensi viikolla ja varsinaiseen vaalipäiväänkin on enää vajaa kolme viikkoa!

Ei kommentteja: