keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Tänään äänestämään!

Ennakkoäänestys alkoi tänään ja jatkuu aina tiistaille asti. Menkäähän kaikki joukoittain! :) Oli mukava nähdä Citymarketin ennakkoäänestyspaikalla jopa melkoinen jono tänään aamupäivästä, hyvä hyvä! Kaikki uurnille, niin saadaan äänestysprosenttia hilattua ylöspäin.
Ennakkoäänestyspaikat löytyvät täältä.

Ennakkoäänestyksen alkaminen tietää ehdokkaille loppukiriä. Tärkeimmät kampanjointipäivät ovat edessä, vielä riittää virtaa! Olen saanut mahtavan määrän positiivista palautetta ja tsemppiä, kiitos! Sillä jaksaa painaa vielä ensi viikon loppuun. Tsekkailkaa kotisivujen kalenterista tulevia tapahtumia ja tempauksia ja tulkaa mukaan! :)


Terveisiä muuten Presidentin linnasta, vierailin siellä eilen vastaanotolla Suomen Voimisteluliitto Svolin hallituksen edustajana. Mahtavat puitteet kyllä! Coctailtilaisuus pidettiin peilisalissa ja muuten saimme kierrellä tutustumassa linnan toisen kerroksen tiloihin. Tasavallan presidentti Tarja Halonen on kyllä, pakko myöntää, sympaattinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Kerrassaan mukava. Puhui luontevasti ja rennosti, kuin kouralliselle ystäviä, muisteli omaa voimistelutaustaansa ja ottipa muutaman tanssiaskeleenkin. :) Politiikkaa tilaisuudessa ei juurikaan puhuttu, mitä nyt jotain järjestömaailman kuumia uutisia...

Kutsujen kanssa oli muuten vähän hupaisaa hämminkiä, henkilökohtainen kutsuni tuli nimelläni varustetussa kirjekuoressa, mutta sisäpuolella lukikin "Teidät, Kalervo Kummola, on kutsuttu..." heh. Kalervon ja minun kutsut olivat siis sotkeutuneet postitusvaiheessa. Sekaannus kyllä selvisi jo hyvissä ajoin ja paikan päältä sain itselleni oman henkilökohtaisen kutsuni mukaan.

Ei kommentteja: