sunnuntai 26. lokakuuta 2008

H-hetki

Se on tänään äänestyspäivä! Viikkojen kampanjatyö on tehty ja tänään on jäljellä se tärkein, eli äänestys. Muista käyttää äänioikeuttasi! Varmista, että kaverisikin käyttää omaansa. :) Yksikin ääni on tärkeä ja jokainen ääni tarvitaan! Ei anneta huonon sään masentaa äänestysintoa! :) Äänestyspaikat ovat auki klo 9-20 (huomaathan, että kelloja on yöllä siirretty!), oman äänestyspaikkasi löydät täältä.

Kokoomuksella on mahdollisuus saada tänään historiallinen vaalivoitto! Voitto olisi saada myös Turun kaupunginvaltuuston keski-ikää alemmas. Nuorten näkökulmaa ja ajatuksia tarvitaan valtuustoon!

Mulla on ollut ihan mieletön kampanja ja huikea kampanjatiimi! Töitä on tehty paljon, läpi kampanjan hyvällä fiiliksellä ja tsempillä. Olen tosi tyytyväinen ja innoissani, tuloksesta riippumatta! :) Kampanjoinnissa on ollut aktiivinen ote ja tekemisen meiniki. Starttibileet, kampanjalenkki, jumppapäivä, kulttuuri-ilta, keskustelutilaisuuksia, paneeleita, talkoita, juttutuokioita ja tapaamisia... Toivottavasti tekemisen halu ja innostus ovat välittyneet äänestäjille.

Tässä vaiheessa jo maailman isoin kiitos maailman parhaalle kampanjapäällikölle Ullalle ja kaikille muille maailman parhaille kavereille ja tiimiläisille, jotka ovat olleet mukana kampanjatyössä. Olen saanut enemmän kannustusta, tukea ja apua kuin olisin ikinä uskaltanut toivoa, KIITOS!

Tervetuloa tänään mukaan jännittämään vaalituloksia Kokoomuksen vaalivalvojaisiin streetbar Poroon klo 18.30 alkaen.

Muista äänestää ja äänestä nuorta! :)
Saara-Sofia Sutela
370

Ei kommentteja: